Renovatie

Verhuur klaar maken woning

Dit volledig uitgewoonde pand hebben we opnieuw klaar gemaakt voor de verhuur. Zo hebben we alles opnieuw behangen, gesausd, geverfd, een nieuwe laminaatvloer gelegd en een compleet nieuwe keuken gemonteerd. Zo kan de huurder zijn object weer goed verhuren en betrekt de huurder in een prachtige woning!

Casco verbouwing winkel

In het winkelcentrum van Nootdorp hebben we een casco winkelpand omgebouwd tot een prachtige winkel! Onze werkzaamheden hier waren:

  • Aanleg en af-montage van leidingwerk water- en cv-installatie.
  • Complete elektrotechnische installatie, waarbij gebruik is gemaakt van een kabelgootsysteem waar verlichting op afgemonteerd is.
  • Aanbrengen van een entresol-vloer t.b.v. opslag en decoratie.
  • Sauzen van wanden en plafonds.
  • Leggen van de laminaatvloer.
  • Inrichting van winkel, hierbij valt te denken aan plaatsen van (wand)stellingen, plaatsen van pasruimtes, e.d.

Renovatie toilet

,

Van Vugt verzorgde voor deze klant de totale renovatie van het toilet. Zowel het sloopwerk, verleggen en inbouwen van het leidingwerk, tegel- en voegwerk en de af-montage is door ons verzorgd. Ook het plafond is vernieuwd, waar we ook direct spotjes hebben gemonteerd. Ervaar ook het gemak van vrijwel alle werkzaamheden onder 1 dak!

Stijlvolle (boeken)planken

We hebben weer een mooi stukje maatwerk opgeleverd! Deze klant had geen direct voorbeeld maar wel een idee wat ze wilde. Naar deze wensen hebben we deze planken ‘ontworpen’ en op maat gezaagd. De bevestiging aan de muur is zo gemaakt dat er geen beugels zichtbaar zijn! Dit hebben we gedaan door met chemische ankers draadeinden van 2,5 cm dik in de muur te bevestigen en deze op de juiste maat in de planken te boren.

Voorbereiding keukenplaatsing

Van Vugt Service bereidde voor deze klant de keuken voor. Deze klant heeft zijn nieuwbouw woning casco op laten leveren, wij hebben in deze woning het installatie werk voorbereid. Hierbij kunt u denken aan het verleggen/opnieuw maken van water- en afvoerleidingen, extra elektra groepen ten behoeve van de apparatuur. Ook hebben we hier de tegelvloer verzorgd.

Vernieuwen radiatoren

Wie wil er niet lekker warm bij zitten in zijn thuisomgeving? Van Vugt service verzorgde voor deze klant het vervangen van oude niet goed werkende radiatoren voor prachtige nieuwe. Daarbij zijn de leidingen een aansluitingen vervangen zodat deze bewoners weer zorgeloos kunnen genieten van een verwarmd huis.

 

Montage keuken

Is samenwerking met GvanA heeft Van Vugt service deze keuken gemonteerd. Zowel het voorbereidende werk als de praktische uitvoering van de plaatsing van deze keuken heeft Van Vugt uitgevoerd. Je kunt hierbij denken aan: tegelwerk, leidingen omleggen en montage van de keukenverlichting.

Vervanging boeiboorden en windveren

Van Vugt service verving in samenwerking met onderhoudsbedrijf GvanA de boeiboorden en windveren van dit groen gelegen vrijstaande woonhuis, gelegen in de regio Drechtsteden. De houten constructie is afgeleid van de originele boeiboorden en ter plaatse op maat gemaakt en verwerkt.

Verkoop klaar maken woning

Van Vugt service verzorgde de renovatie van deze woning die al enige tijd te koop stond. Deze woning is verkoop klaar gemaakt door Van Vugt Service. Dit houdt voor deze woning in dat alle plafonds, muren, elektra en isolatie is vernieuwd. Tevens de keuken, toilet en vloeren zijn opnieuw gemonteerd en gemoderniseerd.