Elektrotechniek

Elektra installatie woonhuis

Naar grote tevredenheid van deze klant heeft Van Vugt hier de complete elektrotechnische installatie verzorgd. Vanaf freeswerk tot af-montage word geheel door ons verzorgd, waarbij gebruik word gemaakt van professioneel gereedschap om volledig stofvrij te werken. Als merk voor af-montage heeft deze klant gekozen voor het merk ‘JUNG’, wat perfect past bij de strakke afwerking van de woning.

Renovatie toilet

,

Van Vugt verzorgde voor deze klant de totale renovatie van het toilet. Zowel het sloopwerk, verleggen en inbouwen van het leidingwerk, tegel- en voegwerk en de af-montage is door ons verzorgd. Ook het plafond is vernieuwd, waar we ook direct spotjes hebben gemonteerd. Ervaar ook het gemak van vrijwel alle werkzaamheden onder 1 dak!

Winkelverlichting

In opdracht van 24/7 LED hebben wij deze Caresse winkel, in de megastores Den Haag, voorzien van nieuwe lichtlijnen. We hebben deze nieuwe winkelverlichting uitgerust met 33 watt LED richtspots. Deze zijn bevestigd aan de bestaande kabelgoot. Ook voor deze klant weer een fikse besparing op de energie kosten! Door het ‘levende’ licht komen de bedden nog beter tot zijn recht!

LED in de fabriek

Hier hebben we een leuke klus gedaan op hoog niveau! Bij Avezaat staal in Vlaardingen hebben we in deze kraan de verlichting vervangen. De oude verlichting verbruikte 400 watt per armatuur. Deze armaturen hebben we vervangen voor deze ‘schijnwerpers’ van 100 watt! Meer lichtopbrengst en dus toch een stuk energiezuiniger! Ook hebben we in de loods oude gasontladingslampen vervangen door veel zuinigere LED ‘stralingslampen’.

Installatie LED verlichting

Bij Cabrioland in Den Haag, hebben we alle bestaande armaturen vervangen voor deze LED armaturen! (42 stuks.). Dit was nodig vanwege ouderdom en omdat de oude verlichting was afgekeurd met de laatste NEN3140 keuring. Voor de klant een fikse besparing in de energiekosten! Het verbruik is van 2×58 watt per armatuur, terug gegaan naar 2×22 watt per armatuur en heeft toch meer licht opbrengst! Ook hebben we hier de complete installatie vervangen en opnieuw aangelegd volgens de huidige eisen.

Tuinelektra en verlichting

Is opdracht van de Firma van de Wel hoveniers hebben we opnieuw een mooie tuin voorzien van sfeerverlichting en stopcontacten. De verlichting is geschakeld met een schemerfunctie, handmatig en met een tijdklok om de verlichting op elk gewenst moment te bedienen. Van de Wel hoveniers is een prettige samenwerkingspartner waar we al eerder diverse opdrachten voor hebben uitgevoerd.

Aanleg tuinverlichting

Tijdens de aanleg van een mooie tuin door www.vanderwelhoveniers.nl is Van Vugt service ingeschakeld voor de aanleg en montage van de tuinverlichting. De ondergrondse aansluitingen zijn verbonden met professionele gietmoffen om storingen te voorkomen en garant te staan voor een duurzaam en lang houdbaar systeem.

Elektra voorbereiding keuken

Van Vugt bereide de elektra aansluitpunten voor een nieuwe keuken voor. Zo kon de keukenmonteur snel een eenvoudig de keuken plaatsen en was de klant zonder zorgen voorbereid voor de montage van zijn keuken. Voor de diverse keukenapparatuur zijn aparte groepen aangelegd zodat de vermogens goed verdeeld zijn.

Led armaturen montage bedrijfspand

Van Vugt service heeft in samenwerking met Ledsamenwerking.nl een bedrijfspand voorzien van 168 Led armaturen ter vervanging van traditionele TL-balken. Zowel het aanleggen van het installatiewerk zoals de bekabeling en schakelmateriaal als de montage van de armaturen zelf is verzorg door Van Vugt. Van deze 168 armaturen zijn 48 stuks uitgerust met accu ter behoeve van noodverlichting. Zo is dit bedrijf extra veilig en klaar voor een duurzame bedrijfsvoering.